vi hjälper till att bygga lönsamma företag

Vårt företag startades med tanken att på alla sätt minimera den tid som i en affärsverksamhet läggs på bokföring och andra administrativa uppgifter.
Vi vill ligga i framkant och utnyttja alla tillgängliga tekniska lösningar som finns för att automatisera så mycket det bara går av det administrativa arbetet.
Istället vill vi lägga tid på att identifiera möjligheter till ökad lönsamhet och finnas tillgängliga för rådgivning och stöd.

Digitala byrån bildades 2015 och har utvecklats stadigt sedan dess. Vi hjälper idag ca 70 kundföretag runtom i hela Sverige.
Vi är nu inne i en snabbare tillväxtfas och på jakt efter nya företag som vi vill hjälpa att öka sin lönsamhet och nya medarbetare som kan göra jobbet.
 

Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå och medlem i Srf konsulterna som ger en garanti för kompetens, kvalitet och utveckling.

Vi arbetar enligt branschstandard, Rex – Svensk standard för redovisningsuppdrag. Rex baseras på nordiska principer för redovisningstjänster.
Rex tillämpas för att skapa hög kvalitet i uppdragen enligt konceptet ”rätt från början”

vi är digitala byrån


Mikael Nordgren
VD
Auktoriserad Redovisningskonsult

mn@digitalabyran.se
0708 22 67 44

linkedin

Emma Karlsson

Redovisningskonsult

ek@digitalabyran.se
0705 20 74 48

linkedin

Helen Hindréus

Senior Lönekonsult

hh@digitalabyran.se
0708 98 96 69

linkedin

Susanne Johansson

Senior Redovisningskonsult

sj@digitalabyran.se
0735 10 46 19

linkedin

Jennie Mellberg

Senior Redovisningskonsult

jm@digitalabyran.se
0735 01 95 73

linkedin

Vill du vara med och bygga framtidens redovisningsbyrå?

Vi är alltid på jakt efter människor som vill hjälpa våra kundföretag att utvecklas.

Hos oss får du möjlighet att använda din kreativitet för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Du gillar att samarbeta med både dina medarbetare och dina kunder och hela tiden följa med utvecklingen. Hos oss är ingen dag densamma som föregående och våra lösningar revideras ständigt. Du måste gilla förändringar.

Vill du jobba hemifrån eller på stranden är det inga problem. Dagtid eller natt, spelar ingen roll, du väljer själv. Är du sugen på att träffa dina kollegor lite oftare så väntar en välutrustad arbetsplats på kontoret.

Medarbetarna är viktigast för oss och därför kör vi med ett mycket bra förmånspaket förutom våra helt flexibla arbetstider. Du får bl a en privat sjukvårdsförsäkring, en bra pensionsförsäkring och friskvård.

Tveka inte att höra av dig till någon av oss om du vill veta mer, eller skicka din intresseanmälan till hej@digitalabyran.se så pratar vi vidare.